Luisterkind-afstemming kind 


Jonge kinderen


Heeft je kind last van driftbuien, vermoeidheid of andere lichamelijke klachten. Heeft je kind slaapproblemen of is hij heel onrustig? Is er een plotselinge verandering in het gedrag van je kind?  Wil je beter begrijpen wat er in je kind omgaat? Hoe jij je kind kan helpen? 

Jonge kinderen hebben vaak niet de woorden of middelen om zich goed uit te  drukken. In de energie kunnen kinderen  heel duidelijk aangeven wat ze nodig hebben, waar ze tegenaan lopen en waarom ze bepaald gedrag laten zien.

Ik ben er als Luisterkindwerker, om te vertalen wat jouw kind diep van binnen kwijt wil.  Ik neem alle vragen die jij hebt als ouder mee tijdens de afstemmen en ga luisteren. Ik ga luisteren naar welke antwoorden jou kind heeft en vertaal deze op papier.

Een afstemming kan helderheid geven over waarom een kind bepaald gedrag laat zien,  vaak komen er concrete handvatten naar voor, waar jij als ouder gelijk mee aan de slag kan.  Soms zie je direct een verandering, soms komt deze verandering wat later. Kortom een Luisterkind-afstemming voor je kind geeft helderheid, inzichten, positieve verandering en concrete handvatten. 

Kinderen vanaf 10 jaar


Zie je dat je zoon of dochter vastloopt in de lastige pubertijd, maar weet je niet zo goed wat er speelt en hoe te helpen?

Kinderen die ouder zijn dan 10 jaar, moeten zelf ook toestemming geven om een afstemming te kunnen maken. Dit omdat zij op een leeftijd zijn, waarin zij oud genoeg zijn om hierover te beslissen. Ook al hoeven we elkaar niet te ontmoeten voor een afstemming, het is wel een heel persoonlijk contact. Jouw kind moet zich hier prettig bij voelen en hiervoor open staan, alleen dan zal de afstemming ook het gewenste effect hebben.

En hoe leg je het dan uit aan jouw tiener? 
Voel eens welke woorden en uitleg aansluiten bij de beleving van jouw kind? En leg het ze maar gewoon voor. Je zal soms verbaasd staan over hoe gemakkelijk zij deze 'materie' begrijpen en ervoor open staan.

Heb je nog een gerichte vraag over een Luisterkind-afstemming voor jouw tienerzoon of -dochter? Stel jouw vraag en samen komen we er zeker uit!

Waarbij kan een afstemming helderheid geven?

  • onrustig, huilerig en/of angstig gedrag
  • woede aanvallen, faalangst en/of leerproblemen
  • nachtmerries, slaapproblemen en/of bedplassen 
  • plotseling onverklaarbaar verandering in gedrag


Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je interesse hebt in een afstemming kan je het onderstaande contactformulier invullen. Je krijgt uitgebreide informatie toegestuurd, waarna jij beslist of je een afstemming wil ontvangen. 

Zodra je alle informatie hebt toegestuurd en de betaling is voldaan, ontvang je de afstemming binnen 2 weken in je postvak.

Welke informatie heb ik nodig?

  • Foto waar je kind alleen opstaat
  • Volledige naam en geboortedatum
  • Gezinssituatie
  • Achtergrond informatie die je kwijt wil (zo kan ik nog gerichter afstemmen)
  • Vragen die je hebt (hier zit geen max aan)


Prijs €85,-

Mag ik naar jouw kind luisteren?

Puur Natuur by Margo

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.