Wat is een Luisterkind-Afstemming?


De Luisterkind-Methode is een zachte, liefdevolle methode om op afstand verbinding te maken met een ander. Aan de hand van de vragen die jou bezig houden ga ik het gesprek aan in de energie. Dit gesprek vertaal ik voor jou op papier en ontvang jij via de mail. Dit is de Luisterkind-afstemming.

Hoe werkt afstemmen?


Ik maak gebruik van het natuurlijk vermogen (intuïtie) van de mens om op afstand in contact te komen met de ander. Dit is een verbinding op zielsniveau.  Daar waar je alle antwoorden kan vinden. Ik stem mij af op een diepere laag, jouw onderbewustzijn/jouw ziel, waar jij alle wijsheid en antwoorden klaar hebt liggen. De antwoorden komen niet vanuit het hoofd maar uit jouw hart. Daar waar je echt in verbinding bent met jezelf. 

Afstemmen op een ander, wil zeggen dat je op een gelijk energieniveau gaat zitten. Dezelfde trillingsweg pakt, en als de verbinding er is, kan het gesprek ontstaan.

Tijdens de afstemming neem ik je mee aan de hand en help jou om de antwoorden te vinden. Degene die het allemaal vertelt in een afstemming ben jij dus zélf. In een afstemming reik je zelf de inzichten, de oplossingen en de handvatten aan. Ik luister in de energie en vertaal de boodschap die jij of jouw kind kwijt wil. Dit alles werk ik uit op papier en dat is de Luisterkind-afstemming. 

Een afstemming gebeurt altijd op afstand, we ontmoeten elkaar dus niet fysiek. Via e-mail kan je alle vragen stellen die je hebt en deze neem ik zo goed mogelijk mee tijdens de afstemming. 

Voor wie?

Een Luisterkind-afstemming kan voor iedereen, en dus zeker niet alleen voor kinderen. Van baby’s tot tieners. Van volwassen tot bejaard. Voor mensen met een (verstandelijke) beperking of dementie. Tijdens een afstemming luister ik op een diepere laag waar alle antwoorden liggen, het onderbewustzijn.  Wanneer iemand zich niet (meer) goed in woorden kan uitdrukken, kan  een Luisterkind-afstemming een mooie manier zijn om te luisteren wat er speelt,  meer begrip, helderheid en inzichten te krijgen.

Er is een stem die geen woorden gebruikt……..Luisteren is zoveel meer dan horen……

Prijs €85,-