Puur Natuur Yoga


Yoga, een moment voor jezelf, om echt in verbinding te komen!

Yoga is een mooie manier om te verbinden met jezelf. Vertaald betekend yoga letterlijk verbinden. Tijdens een yogales ben je bewust met je ademhaling en je lichaam bezig. Even uit je hoofd en in je lichaam. Het beoefenen van yoga heeft vele voordelen. Het brengt rust in je hoofd. Je houdt je lichaam soepel en sterk. Je leert bewust en diep te ademen. 


Prive Yoga

Wil jij ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Of heb je al ervaring en wil je graag in alle rust een yogales volgen? Dan kan je bij mij een privé les boeken. Vooraf hebben we contact zodat we jouw wensen kunnen doorspreken. De les kan bij jou aan huis of bij mij thuis. 
Interesse? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.
Prijs; 40,- per uur in Etten-Leur en omgeving.Bedrijfs Yoga

Wil jij een ontspannen en productieve werksfeer?
Steeds meer organisaties maken tijd en ruimte vrij voor yoga binnen hun bedrijf om de vitaliteit van de medewerkers te vergroten. Door het beoefenen van yoga krijgen mensen een fitter, soepeler en krachtiger lichaam. Daarnaast verminderd het beoefenen van yoga stress en spanningsklachten. 

Wat kan Yoga voor jouw bedrijf betekenen? Redenen om te investeren;

  • werknemers voelen zich beter en zijn daardoor productiever
  • minder ziekteverzuim
  • stress preventie
  • betere onderlinge communicatie
  • hogere weerbaarheid tegen kritiek en verandering


Interesse? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.
T 0624728620 | [email protected]


Kinderyoga

Kinderen leven van nature in het hier en nu, yoga stimuleert dit en helpt hen dit vast te houden. Bij kinderyoga worden verschillende onderdelen zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen, yogahoudingen en creatieve oefeningen op een speelse manier beoefend. Ik pas de les aan op de belevingswereld van de kinderen en werk met thema’s. Zo is bijvoorbeeld een ademhalingsoefening herfstbladeren in het rond blazen. De pure beleving en het plezier staan voorop!

Ik geef yogales aan kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar op kinderopvang of school. 
Wil jij als kinderopvang of school  een waardevolle toevoeging voor de kinderen, door het aanbieden van yogales, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Prijs op aanvraag