Over mij

Hoi, ik ben Margo Burggraaf, moeder van 4 prachtige kinderen. Samen met mijn man, onze kinderen en dieren woonachtig in Etten-Leur.
Na jarenlang met veel liefde en plezier met jonge kinderen te hebben gewerkt ben ik in oktober 2022 mijn eigen bedrijf begonnen. 
Ik werk als (kinder)Yogadocent en Luisterkindwerker.

Liefdevol en rustig, krachtig en puur. 

Op mijn levensweg heb ik mooie ervaringen mogen opdoen en mijn passie gevonden in verbinden. Verbinden met jezelf om zo je mooiste leven te leiden. 

Passie voor bewegen en bewust bezig zijn met je lichaam. Dol op de puurheid van kinderen, mensen, dieren en de natuur. Liever luisteren dan praten. Nuchter, en toch net wat verder kunnen kijken dan verklaarbaar is. Met een zachte, liefdevolle blik de wereld aanschouwen. 

Verbinden doe ik mijn hele leven al, toch raakte ik ongemerkt de verbinding met mezelf kwijt, in de drukte van het leven. Yoga heeft me geholpen tot rust te komen, te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. 

Een Luisterkind-afstemming heeft mij inzichten gegeven, het eerste stapje de goede richting in geduwd om echt mijn hart te volgen. 

In verbinding zijn met mezelf betekend voor mij doen waar ik echt gelukkig van word, waar ik kriebels van in m'n buik krijg. Nog steeds verwonder ik me er dagelijks over hoe fijn het leven is nu ik mijn hart volg, hoeveel makkelijker ik door het leven kan bewegen wanneer ik keuzes maakt vanuit verbinding met mezelf.

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd om me te verdiepen in Yoga en de Luisterkind-Methode. Dankbaar voor waar ik sta, ben ik klaar om jou en/of je kind te helpen weer dichter bij jezelf te komen.


" Ben je gewend dat je hard moet werken om iets te bereiken? Stel dat het leven een stuk makkelijker kan zijn dan je dacht? Wanneer je een bent met het ritme van het universum, met het doel van je leven, gaat alles vanzelf. Het leven is niet langer een strijd, maar een en al kalmte."